28 Ağustos 2010 Cumartesi

YUMURTALI KABAK

sevgili dostlar güzel bir pazar keyfi yaşamanız dileğimle bugünkü tarifimiz yumurtalı kabak yemeği,ben kabağı pek sevmem ama bu şekilde olunca hoşuma gitti denemenizi tavsiye ederim,gelelim yapılışına...
istediğiniz miktarda kabağı doğruyoruz,teflon tavaya biraz sıvıyağ ekliyoruz ve kabakları  biraz sote yapıyoruz daha sonra pişmesine yakın istediğiniz sayıda yumurta kırıyoruz,tuzunu ve baharatlarını da ilave ediyoruz bisüredaha piştikten sonra üzerine maydanoz serpip servis yapıyoruz...afiyet olsun,yanına ayran güzel gidiyo...:)

5 yorum:

Aybike dedi ki...

kabağı her türlü çok severim. Ellerinize sağlık.

NoEngel dedi ki...

Sevgili Ferzan Hanım .
Yeni blogunuz güzel hazırlanmış.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Yalnız yumurtalı kabağa ölçüleri yazmak lazım diye düşünüyorum.Görünüş olarak iştah açıcı görünüyor.Ellerinize sağlık...

derya dedi ki...

Canikom yine harika bir lezzet elleri
ne sağlık.Bereketli iftarlar kocaman
kocaman öpüyorum.

yemekbiraşk dedi ki...

farklı bir alternatif olmuş çok beğendim
pazar kahvaltıların vazgeçilmezi olabilir :)
sevgiler..

Utku'nun annesi dedi ki...

Ne kadar güzel rengarenk sayfanız var içim açıldı sabah sabah